Rauma Blues 2018

Vuodesta toiseen kiittävää palautetta niin yleisöltä, medialta kuin esiintyjiltäkin saanut Rauma Blues -festivaali lukeutuu maailmanlaajuisestikin blueskentän ykköstapahtumiin.

Bluesdiggareiden sekä ainutlaatuisten illanviettojen ystävien rakastama Rauma Blues järjestetään totuttuun tapaan elokuun toisena viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina 10. – 11. elokuuta. Liput ovat nyt myynnissä!

Lauantain 11.8. päätapahtumaa juhlitaan jälleen teltta-areenalla Rauman ydinkeskustassa tutun tunnelmallisissa merkeissä ja luvassa on totuttuun tapaan sekä kansainvälisiä että kotimaisia juurimusiikin huippuartisteja ja -kokoonpanoja.

Kaikki lauantaisen pääkonsertin artistit on lukittu. Lavalla tulevat irrottelemaan moninkertainen Blues Music Awards 2018 -ehdokas Sugaray Rayford Band (U.S.A.), kaksinkertainen Blues Music Awards 2018 -ehdokas Annika Chambers (U.S.A.). ja Grammy-ehdokas Guitar Slim Jr. (U.S.A.). Pohjoismaiden blueskärkeä edustavat J.T.Lauritsen & The Buckshot Hunters (Norja) sekä Slim Butler & The SlimCuts (Suomi).

Festaritunnelmaan voi virittäytyä jo perjantaina 10.8. kolmella klubikeikalla. Artisteina kuullaan Café Salissa Mika Kuokkasta, ravintola Buena Vistassa ainutkertaista Micke, Lefty & Chef feat. Eero Raittinen -kokoonpanoa sekä Kulttuurikuppila Brummissa Dave Forestfieldiä.

Uudet infot festivaalista julkaistaan festivaalin kotisivulla ja sosiaalisen median sivuilla. Sosiaalisen median sivuilla voi myös esimerkiksi osallistua kilpailuihin, joissa voi voittaa vaikkapa vapaalippuja festivaaleille.

Lauantain pääkonsertin bluesteltan piha-alue uudistuu vuonna 2018, kun ruokatarjontaa viedään uuteen street food -tyyppiseen suuntaan. Asiasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin kesällä.

Rauma Blues VIP 2018 tarjoaa sielukasta ruokaa syvän etelän sydämestä. VIP-lippu sisältää ohjelmamaksun, alkucocktailin, Soul Food for Blues -buffeen, 1/2 pulloa viiniä ja yöruuan.
Lisäinfoa löydät oheisista linkeistä.

Lämpimästi tervetuloa Rauma Bluesiin – ol niingon gotonas!